top of page

Efterårsudflugt 2023

Vi arbejder i øjeblikket med programmet til en heldagsudflugt d.14.oktober. Turen går til Sydslesvig med bus kl.8 fra Ahlmannsparken i Gråsten og hjemkomst kl. ca. 21. En lang dag, men så har vi også spist og kan gå på hovedet i seng, når vi er hjemme.

Vi skal besøge Schwabstedt, hvor Kristin Kristoffersen er præst. Hun vil fortælle om kirken og holde en morgenandagt. Dieter vil vise os kirkegården, klokketårnet og det nærmeste af landsbyen. Hvor meget vi kan nå rundt på en lille gåtur, må vi se.

Vi spiser sandwich i sognegården.

Vi kører videre til Friederichstadt, hvor vi får en guidet rundtur i byen med speciel fokus på den religiøse mangfoldighed, som er speciel for byen. Det blir på tysk. Guiden vil blive opfordret til at tale langsomt og tydeligt!

I Friderichstadt drikker vi kaffe og kan måske nå en lille tur på egen hånd .

Sidste destination blir Nordstrand, en halvø ud for Husum. Her vil vi (hvis vi kan få det arrangeret) se to kirker, den Ev.lutherske og den Altkatolische kirke.

Vi slutter dagen med at spise på Nordstrand.

Der blir en egenbetaling, som blir meldt ud, når vi har alle aftaler på plads. Foreningen betaler bussen, så det blir ikke så dyrt.

Lyder det spændende? Vi tror, det blir en rigtig god tur og glæder os.

9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Tre spændende arrangementer i 2024:

Tirsdag d. 5. marts kl. 19.30 i Förde-Schule, Gråsten, har vi generalforsamling. Her vil Matthias Alpen, seniorpræst (provst), Løgumkloster, holde et indlæg med overskriften: Nordschleswigsche Gemeind

Udflugt til Nordfriesland den 14.10.2023

Vi havde en interessant og lærerig tur. Vi besøgte kirken i Schwabstedt, hvor der blev holdt en andagt for os. Vi hørte om kirkegården, kirken og kirketårnet, hvor der holdes borgerlige vielser. I Fre

Comments


bottom of page