top of page

Tre spændende arrangementer i 2024:Tirsdag d. 5. marts kl. 19.30 i Förde-Schule, Gråsten, har vi generalforsamling. Her vil Matthias Alpen, seniorpræst (provst), Løgumkloster, holde et indlæg med overskriften: Nordschleswigsche Gemeinde i 100 året - set med nutidens øjne.

Indkaldelse til medlemmerne kommer ud i de nærmeste dage.

Men alle er velkomne.

-----

Onsdag d.15. maj fortsætter vi med vores serie med at lære omegnens kirker at kende. Denne gang er det Egernsund og Broager kirke. Vi bliver guidet i begge kirker samt på Broager kirkegård. Vi lægger op til, at vi cykler, men selvfølgelig kan man også køre i bil. Vi starter kl. 17, får en sandwich undervejs og slutter ca. kl. 21.

Invitation og program kommer ud senere.

------

Søndag d. 22. september inviterer vi til "En søndag i Kollund". Vi har før kaldt det for en Højskoledag, men det er efterhånden så brugt, så vi tænkte vi skulle have et nyt navn. Og det foregår i Kollund, hvor vi starter med gudstjeneste i Kollund kirke. De der kan, går derfra ad Kollund Hjertesti (3,5 km) til Haus Quickborn, hvor vi er resten af dagen. Vi får serveret en middag, der bliver et foredrag (er endnu ikke helt på plads), og der bliver sang måske med - en overraskelse indtil videre. Det er et heldagsarrangement.

Invitation og program med pris kommer ud, når vi har alt på plads.


Vi håber, at se så mange af jer som muligt, så afsæt allerede nu datoerne.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Udflugt til Nordfriesland den 14.10.2023

Vi havde en interessant og lærerig tur. Vi besøgte kirken i Schwabstedt, hvor der blev holdt en andagt for os. Vi hørte om kirkegården, kirken og kirketårnet, hvor der holdes borgerlige vielser. I Fre

Efterårsudflugt 2023

Vi arbejder i øjeblikket med programmet til en heldagsudflugt d.14.oktober. Turen går til Sydslesvig med bus kl.8 fra Ahlmannsparken i Gråsten og hjemkomst kl. ca. 21. En lang dag, men så har vi også

Comentarios


bottom of page