top of page

Udflugt til Nordfriesland den 14.10.2023

Vi havde en interessant og lærerig tur. Vi besøgte kirken i Schwabstedt, hvor der blev holdt en andagt for os. Vi hørte om kirkegården, kirken og kirketårnet, hvor der holdes borgerlige vielser.

I Frederiksstad fik vi en guidet bytur over emnet ”Religiøs mangfoldighed”. Vi besøgte forskellige trosretninger og hørte om, hvor tolerant man kan leve sammen til trods for forskellig baggrund og tro.

På halvøen Nordstrand besøgte vi den Ev.- Lut. kirke og den Gammelkatolske kirke. Her hørte vi om øens barske historie, hvordan det er at være præst på en ”ø” og om baggrunden for den gammelkatolske menighed. Også her er der et godt sammenhold mellem de tre menigheder, hvor der også findes en katolsk menighed. Se mere under sidens fotoalbum.

17 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Tre spændende arrangementer i 2024:

Tirsdag d. 5. marts kl. 19.30 i Förde-Schule, Gråsten, har vi generalforsamling. Her vil Matthias Alpen, seniorpræst (provst), Løgumkloster, holde et indlæg med overskriften: Nordschleswigsche Gemeind

Efterårsudflugt 2023

Vi arbejder i øjeblikket med programmet til en heldagsudflugt d.14.oktober. Turen går til Sydslesvig med bus kl.8 fra Ahlmannsparken i Gråsten og hjemkomst kl. ca. 21. En lang dag, men så har vi også

Comments


bottom of page